Followers

Monday, January 18, 2010

LAMA GLERRRRRR

perghhh!! rasanye lame gler tak berbolog... maunye tidak, bz sgt ngan report audit. hari ini baru ler berkesempatan untuk update blog. penat wei... jammed otak... kalau lar audit tetiap bulan rasanya ramai dh yg apply tanjung giler... pulak dpt boss jenis yg messy... lagi lar haru biru... itu tak boleh. ini kene tukar. sini tka balance. yg tuh kene buang. rasa cam nk give up dah. tapi dek mengenangkan bukan senang nk carik kije skang neh, maka ku tabahkan hati... bersabarlah wahai perasaan....

anyway, everything was settled. skang bleh tido ngan aman. tanpa ada igauan tentang nombor2.. cam citer Numb3rs plak...heheh...

dalam hidup yg tengah kucar kacir ngan audit report, smpat gak aku hang out ngan imah n z. layan bowling kat ou. pergh!! lama gler tak main. kalau tak salah, last aku layan bowling masa sebelum kawen. mak oiiii, dh 5 tahun rupanya. sonok sgt. tapi smpi ari ni, tangan masih sengal2.... penangan bola 10kg n 11kg lar neh... masa memula main, aku dh give up sgt. mana tidak, sumenye ke longkang. tapi setelah 6 kali ke longkang, akhirnya aku berjaya mendapat skill semula. keputusannya....jeng...jeng... i m no.3 out of 4. boleh ler... at least imah tetap kalah ngan aku...ha...ha...ha.. jgn marah ek mah... z n hubby dia mmg tak leh kalah lar. sbb dorang rajin layan... kengkawan...nx time kite wat gathering smbil layan bowling. beh tak???

2 comments:

  1. xpuaslah jumpe krg...pastue xdpt main sama..

    ReplyDelete
  2. tuh ar..len kali kite arrange ler

    ReplyDelete