Followers

Friday, May 28, 2010

akhirnya mini gathering kiteorang bersiaran langsung jua....

salam,

setelah rancangan untuk bergathering berkali2 tertunda....akhirnya semalam 27/05/2010 berlangsung jua.... mak oi...berbulan2 dh plan mini gathering jek pun... dari satu port ke satu port....ade jerk aralnya. tp bile dah menjadik neh, mmg happening sgt...ade lar dua tiga orang yg tidak menghadirkan diri di saat2 akhir, tp happening gak.... havoc lar port bbq tuh smlm...kebetulan org pun ramai kat kedai tuh... penuh meja. nasib bek aku dh book dulu. klau tak mesti tak dapat tempat.... ape pun aku nk say thank to all my friend yg sudi menghadirkan diri...especially eijoy yg sudi open table tuk sumer.... smoga Allah s.w.t memurahkan rezeki ko, joy.... thanks gak tuk ex 4a2 & 5a2 students (imah, ija, ena, zura, suzi, suziliana, anith, aisya, hanny, mad nor) dan jugak pada family korang (hubby & kids) sbb sudi menjayakan mini gathering kita neh.... mmg klu baca dari nama2 tuh, ada dua orang jek lalaki kan? mmg students kelas kami dulu mostly ppuan. hanya ada 4 lelaki jerk. tp seorang dh arwah 5 tahun lepas. skang neh tinggal lar 3 org jerk. tp sorang tuh duk melaka... jauh sgt. kesian plak nk ajak die turun sini... erm...k lar...layan sket pic yg aku smpt snap... ade byk g....tp klu rajin go to my muka buku.... mls nk upload dlm neh....



ofkos gamba tuan tanah mesti ada kan? bersama mad nor & wife

ini lar dua jejaka ex classmate aku dulu.... klu dtg sorang tuh, cukuplar korum...ha..ha...

sahabat baik...mmg dari skolah...cume kurang sorang...ena tak dek dlm gamba neh..

hanny, ija, zura & suzi


inilah kami sumer....12 org sumenyer.... gamba hubby & wife tak masuk dalam neh....

smoga plan kami yg seterusnya akan menjadik lagi....tak puas jmpe korang sumer mlm tadik....


1 comment:

  1. yup...mmg best...asal gmbar ko kecik da...

    ReplyDelete