Followers

Wednesday, April 7, 2010

Alhamdulillah...

akhirnya... aku berjaya meng 'currier' kan hadiah yg aku promised tuh semalam.... dan ada gak yg info dh terima adiah aku tuh... mintak maaf lar...hadiah tak seberapa. tapi tanda ingatan tulus dari saya untuk korang....heheh....

kereta aku pun dah selamat dari saat kritikal. dan aku dh bole drive g keje sendiri. tp ari neh masih g di anta oleh en hubby. sbbnyer, driving license aku dh xpired ghopenyer...hihihi.... en hubby lau bab2 x cukup kuota nk drive, mmg die cukup pantang. sanggup die anta amik aku semata2 x nak is3 degil die neh melanggar undang2. kekadang rimas gk. tp silap aku gak, suke menyambil lewakan bnda pntg cam neh kan? sok, klu dah berlaku hal...baru lar haru biru... mase tuh lau nk nyesal pun tak guna... inilah namanye jodoh. Allah s.w.t sentiasa menyediakan jodoh yg tepat untuk kita. cume kekadang kite tersasar. iye lar... pasangan kita yg sejati akan melengkapi kekurangan yg kita miliki. pasangan sejati kah kami? insyaAllah... tp pasangan sejati pun, sokmo nyer selisih pendapat. maklum ler fikiran org dewasa (die) dgn remaja tua yg tak matang (aku ler) mmg tak penah same. ade jek nk berbalah atas sebab2 yg kekadang tak munasabah. ape nk buat...aku sentiasa tak mo mengalah wpun ku tahu perkara itu dh terang2an menegakkan benang yg basah. die pun ego dh tahap dewa. sudahnyer...berbalah kekadang smpi bergaduh. ntah pape kan? malu gak ngan bebudak. tp ssh nyer nk ubah pangai kami yg satu neh. berbalah tak kira sebab.... ntah ler...

dalam byk bende yg dh melegakan aku, cume satu prob aku yg tak settle. report bos aku masih tak siap2. smlm die dh tanya. aku mmg tak suke kalau smpi bos aku tanya pasal report die. sbb aku akan rase tertekan. kalau bole aku nk siapkan report sebelum die tanya. tp nk wat cam ne. skang kan aku keje solo. nak ngan tidak, keje aku dh jdk dua kali ganda. sbb tuh smpi dh 7hb, report bos aku tak siap2. adoiyaiiiii.... aku janji ngan die besok, tp sebenarnya report tuh ada g 40% tuk siap. patutnye mlm neh aku kene stay tuk siapkan report tuh. tp apakah malang nasibku, pen drive plak tertinggal kat opis. bijak kan aku? pe lar reason yg paling reasonable nk bg kt bos aku sok? mesti die membebel siap ngan ayat power g... tak sanggup den...

pe bleh buat...salah den...kono lar tanggung sendiri.... alahai en bos, mintak2 lar sok ko ada meteng kat luar smpi petang. at least ade gak mase haku nk siapkan report ko, bos....


3 comments:

  1. heheheh... ape kate ko mc atau cuti je... ahahahah

    ReplyDelete
  2. mcm maner dpt siapkan tak hehehhehe

    ReplyDelete