Followers

Saturday, July 24, 2010

penatnyer.....

salam,

lately nie selalu tak berkesempatan nk update blog. bukan pe, pala tak bole berpk ngan normal... otak sgt penat... sbb tuh idea pun tak dek nk menulis.. inilah kepenatan tahap melampau bg org yg berpindah umah kut...

sepanjang hampir 6 tahun berkahwin, ini lar kali ke2 aku berpindah...kali pertama berpindah dr umah mak kerumah sewa. kali nie plak dr umah sewa ke rumah sendiri....tp mase pindah ke rumah sewa, tak dek lar seletih ini. mgkin sbb tak byk barang kut... kali nie mmg letih sesangat... nk packing barang... pas tuh smpi umah baru nk kemas barang plak. dah lar puteri aku tuh tahu tolong punggah jek. bab kemas lum khatam g. lg bertambah tensen aku...

mgkin sebab terlalu letih, dh dua ari badan rase tak sedap. tekak rase perit sgt. hidung tersumbat. pala rase nk meletup. tp aku tetap meneruskan rutin harian. ttp g keje cam biase. ttp settlekan kemas mengemas. bukan x mo berehat, tp takut keje tak siap. lg bertambah sakit aku klu tengok umah cam kapal karam... keje pun cam tuh gak... malas nk mc sbb lau mc, nnti keje berlambak2. dh tentu sakit aku bertambah parah nnti... nak tak nak, sakit sikit2 nie, tahan jek lar...

okey lar... nk bg bebudak makan jap... ini pun satu hal. anak2 dara aku nie, pelik sket... bfast dorang mesti kul 11 pg.. time kami bfast dorang tak mo join. bile dh kul 11 lebey br terasa kelaparan gak nye...

c ya.... wassalam...

2 comments: